Opinnoista

Opinnoista

Linjat kestävät lukukauden tai -vuoden. Linjoillamme opiskellaan opintosuunnitelman mukaisesti. Sinulle voidaan rakentaa myös  henkilökohtainen, oma opintosuunnitelma (HOPS), jolloin valitset mieleisiäsi kursseja eri linjoilta. Räätälöity  opintosuunnitelma vaatii omaa aktiivisuutta ja kurssien ajankohtien seuraamista.

Lukuvuoden mittaisen opinnot on myös mahdollista jakaa kahdelle eri opintolinjalle. Voit myös siirtyä linjalta toiselle lukukauden aikana. Syksyn kaikilta linjoilta voit jatkaa kevääksi valokuvauksen,  kuvataiteen tai sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjoille.  Linjat, joihin siirtymistä kevääksi emme suosittele, ovat graafisen suunnittelun ja pelisuunnittelun linjat, sillä ohjelmien opettelu painottuu syyslukukauteen.

Koko vuoden kestävien taidelinjojen suorittamisesta saa lisäpisteitä toisen asteen yhteishaussa.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) avoimen AMK:n visuaalisen viestinnän opintokokonaisuus (25 op) sisältyy ainoastaan Graafisen suunnittelun ja lukuvuoden kestävän Kuvataidenlinjan opintoihin.

Lukuvuoden kestävät opintomme

Lukukauden kestävät opintomme

Näiden linjojen linjojen opiskelijoilla on oikeus osallistua myös Kymenlaakson Opiston kansalaisopiston kursseille ilman eri kustannuksia (pl materiaalimaksut)!