Valokuvaus

Valokuvaaja kommentoi ja muokkaa maailmankuvaamme. Vastaanotamme päivittäin lukuisia valokuvia eri medioissa ja monet myös tuottavat niitä itse. On helppoa tunnistaa hyvä valokuva, mutta mikä tekee siitä puhuttelevan?

Valokuvauksen linjalla tarjoamme perustiedot ja -taidot valokuvauksesta ja avaamme näkymän monimuotoiseen ammattikenttään. Puolivuotiset opintomme koostuvat teemallisista teoria-alustuksista, kuvausharjoituksista ja palautteista. Osallistut teoksellasi loppunäyttelyyn ja työstät opintojen päätteeksi oman portfolion.

Valokuvauslinja sopii niin vasta-alkajille kuin valokuvauksen harrastajille ja opinnot valmentavat alan jatko-opintoihin. Opiskelijamme ovat sijoittuneet hyvin alan ammatillisiin opintoihin. Valokuvauksen linjalle voit hakea syys- tai kevätlukukaudeksi. Opintosisällöt ovat samat.

Valokuvauslinja vietti viime vuonna 15v juhlavuottaan. Tänä aikana koulutimme syys- ja kevätlinjoillamme yhteensä 377 alasta kiinnostunutta.